9 Selebriti Wanita Kaki Gym, Patutlah Badan Sado

Trend aktif di gym bukan hanya ‘penyakit’ orang laki-laki saja sebab sekarang ni kaum wanita pun tak mahu kalah.

Mungkin kerana punya target ‘body goals’ bak Kim Kardashian menjadikan mereka lebih gigih dan bersemangat menghabiskan masa di gym.

Tapi jangan salah faham. Tak semua perempuan yang pergi gym sebab nak badan cantik. Ada juga yang lebih mementingkan kesihatan dan sekadar nak menjalani gaya hidup sihat.

Daripada berpelesiran tak tentu hala dekat luar sana tu, adalah lebih baik kalau masa tu diisi dengan melakukan aktiviti-aktiviti sihat. Betul tak?

Bagi nak motivate korang untuk rajin ke gym, Remaja nak share kan beberapa selebriti perempuan yang kaki gym dan sering melakukan aktiviti fizikal yang menyihatkan.

Walaupun tak semua berkongsi gambar di laman Instagram mereka, tapi kita boleh lihat ada yang update aktiviti di IG stories atau setidak-tidaknya kita memang tahu bahawa selebriti-selebriti ini mengamalkan gaya hidup sihat.

Jom kita lihat senarai yang kami ada sepanjang mengikuti mereka di Instagram.

1. Sharifah Sakinah

Kredit foto: Instagram Sharifah Sakinah

2. Fazura

Kredit foto: Instagram Fazura

3. Kilafairy

Kredit foto: Instagram Kilafairy

4. Atilia Haron

Kredit foto: Instagram Atilia

5. Ainul Aishah

Kredit foto: Instagram Ainul Aishah

6. Lisa Surihani

Kredit foto: Instagram Lisa Surihani

7. Dynas

Kredit foto: Dynas

8. Scha Alyahya

Kredit foto: Instagram Scha Alyahya

9. Yasmin Hani 

Kredit foto: Instagram Yasmin Hani

Nah, rasa tercabar tak? Well, kalau korang sejenis yang tak ada masa nak pergi gym, Jom Diet Je LA. ehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *