‘Asal Tak Tǝlanjang Je?’ Pakaian Terlalu Ketat dan Sendat, Netizen Marah kecam Hannah Delisha

‘Asal Tak Tǝlanjang Je?’ Pakaian Terlalu Ketat dan Sendat, Netizen kecam Hannah Delisha!! Netizen: “dah nmpk cipap dah dan x heran lh klu laki pndg sbb kita yg tonjol badan..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Mungkin masih ramai yang tidak tahu pelakon muda Singapura, Hannah Delisha yang telah mula mencipta nama dalam industri seni negara ini. Malah, namanya semakin dikenali selepas membintangi drama Love. Arahan jurugambar Eyra Rahman sentiasa mendapat beribu-ribu nota cinta setiap kali memuat naik gambar di Instagram.

Baru-baru ini, pelakon berusia 21 tahun itu memuat naik video yang dilihat menari ke #3bearssongchallenge untuk mencabar artisnya, Nurshazwani Shamsuddin atau lebih dikenali sebagai Cik Manggis serta peminatnya. Melalui rakaman video selama 30 saat, Hannah telah menunjukkan urutan badan dengan pakaian putih dan seluar ketat.

Pakai baju ke bogel?

Akibatnya, banyak peminat dan pengikut telah mengisi ruang komen dengan mengkritik cara seniman berdarah artis Singapura yang digunakan sebagai telanjang. Walau bagaimanapun, ada juga yang memuji tarian itu kerana ia kelihatan sangat comel apabila tubuhnya terikat kepada bunyi muzik.

Apa-apa pun, jom mari kita tonton video di bawah untuk info lebih lanjut. ‘Asal Tak Tǝlanjang Je?’ Pakaian Terlalu Ketat dan Sendat, Netizen kecam Hannah Delisha!! Saksikan

Sila tonton video:

SUMBER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *