Dia buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buatkan semua orang menjerit dengan Kuat Mengerikan

Dia buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang Jerit Kuat!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Sedikit info mengenai itik: Itik adalah nama biasa untuk sebilangan besar spesies dalam keluarga burung air Anatidae, yang juga termasuk angsa. Itik dibahagikan kepada beberapa subfamili dalam keluarga Anatidae; mereka tidak mewakili kumpulan monophyletik

(kumpulan semua keturunan spesies leluhur umum) tetapi satu bentuk takson, kerana angsa dan angsa tidak dianggap itik. Itik adalah kebanyakannya burung akuatik, kebanyakannya lebih kecil daripada angsa, dan boleh didapati di kedua-dua air tawar dan air laut.

 

Itik di seluruh dunia mempunyai banyak predator. Itik sangat terdedah, kerana ketidakupayaan mereka untuk terbang menjadikan mereka mangsa mudah bukan sahaja untuk burung pemangsa tetapi juga untuk ikan besar seperti pike, buaya, testudines predator seperti penyuak Alligator snapping, dan pemburu akuatik lain, termasuk burung memakan ikan seperti gembala. Oleh itu, itik selalunya jadi mangsa kebanyakan haiwan dan inilah yang menyebabkan mereka senang diserang oleh haiwan yang lain.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Lelaki itu buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang Jerit Kuat!! Saksikan
Sila tonton video:

SUMBER

Pada Mulanya Gadis Ini Diketawakan! Tapi Saat Gadis Ini Mula Menyanyi, Semua Penonton Terus Berteriak Menjerit dan Menepuk Tangan Dengan Kuat Sekali! Perhhh Suaranya Memang Power Giler..

Dia buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang menjerit dengan Kuat!! Mengerikan

Gadis Hong Kong berusia 11 tahun, Celine Tam, memang memiliki bakat menyanyi yang luar biasa. Dia dikenal publik sebagai peserta dalam sebuah kontes pencarian bakat yang diadakan beberapa waktu lalu.

Pada bulan Desember tahun lalu, dia diundang ke Düsseldorf, Jerman, sebagai tamu konser Helene Fischer. Kolaborasi dua penyanyi ini pun kemudian menghasilkan pertunjukkan yang luar biasa memukau.

 

Dia buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang menjerit dengan Kuat!! Mengerikan

Helene Fischer sangat menyanjung Celine Tam. Di konser tersebut dia berkata, “Celine Tam, yang baru berusia 10 tahun, sangat imut. Setelah kemarin muncul dalam America’s Got Talent, kini dia ada di sini untuk menyanyiklan lagu You Raise Me Up!”

 

Dia buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang menjerit dengan Kuat!! Mengerikan

Inilah penampilan mereka berdua:

Meskipun Celine masih kecil, namun kemampuannya sangat hebat karena berhasil menyanyikan lagu-lagu dengan tingkat kesulitan yang tinggi. Setuju?

 

Sumber: YouTube

Via SUMBER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *