PEMANDU MOTOR TIDAK SENGAJA MERAKAM KAN KEJADIAN YANG SANGAT SERAM KETIKA MELALUI SATU JALAN YANG DIKELILINGI HUTAN,SANGAT MENAKUTKAN

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Pemandu motor tidak sengaja rakamkan kejadian yang sangat SERAM!! Lihat saat 0:30, Sangat Menakutkan!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Terlalu banyak cerita mengenai hutan di mana orang dapat jumpa ‘hantu’ semasa masuk di dalam hutan. Walau bagaimana pun, bukan semua orang dapat lihat dan jumpa ‘objek’ yang disebut hantu, tapi banyak orang sangat takut dengan hantu sebab tidak tahu apa benda tu sebenarnya.

Fenomena hantu dan semangat telah menjadi begitu rapat berkaitan dengan ketakutan bahawa ia hampir diberikan bahawa, jika ditanya, kebanyakan orang akan mengakui ketakutan jika mereka mengalami penampakan. Malah penyiasat hantu yang berpengalaman telah diketahui berjalan seperti arnab takut apabila mereka melihat atau mendengar sesuatu yang tidak dijangka. Tetapi mengapa ini? Pernahkah hantu benar-benar mendapat reputasi berbahaya kepada manusia? Menurut pakar, fenomena hantu dan menghantui tidak berbahaya. Sebaik sahaja mereka tidak menyedari dan menegaskan kami, tidak ada yang perlu ditakuti. Secara umum, fenomena menghantui nampaknya merupakan rakaman peristiwa lalu yang berlaku dalam persekitaran tertentu.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Pemandu motor tidak sengaja rakamkan kejadian yang sangat SERAM!! Lihat saat 0:30, Sangat Menakutkan!! Saksikan

Sila tonton video:

Sumber: Dharian

GEMPAR!! KRU TV3 TERKEJUT MELIHAT KEHADIRAN ORANG BUNIAN DIKAWASAN ITU..LIHAT APA YANG TERJADI AMAT MENAKUTKAN

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Tengah malam, kru tv3 buat program kat kawasan yang agak menakutkan. Kru tv3 terkejut melihat kehadiran orang bunian dikawasan itu..lihat apa yang terjadi amat menakutkan. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus.

Sedikit info tentang TV3. TV3 adalah saluran televisyen swasta, bebas dari udara yang dimiliki dan dikendalikan oleh Media Prima Berhad, konglomerat Malaysia. Ia mula menyiarkan pada 1 Jun 1984. Kini ia menyiarkan 24 jam sehari. Pada tahun 2013, TV3 kekal sebagai stesen televisyen yang paling banyak ditonton di Malaysia, walaupun penonton menonton televisyen yang semakin lemah, disebabkan oleh penembusan saluran kakaknya yang tinggi, TV RTM Percuma, TV Berbayar dan pelepasan percuma, televisyen digital ke udara.

Sejak pelancarannya, TV3 telah menjadi stesen televisyen terkemuka di Malaysia dan telah dua kali mencapai 51% daripada jumlah penonton, bahagian tertinggi yang pernah dicapai oleh sebuah stesen televisyen Malaysia. Dari segi pendapatan pengiklanan, syarikat mengekalkan kedudukan kepimpinannya dan terus menghasilkan pertumbuhan pendapatan yang kukuh dari iklan. TV3 terus meningkatkan peralatannya untuk pengeluaran dan transmisi, dan para pekerjanya menerima pendedahan dan latihan berterusan dalam pengeluaran televisyen.

Kali ini, lihat apa yang dibuat oleh kru tv3. Kru tv3 terkejut melihat kehadiran orang bunian dikawasan itu..lihat apa yang terjadi amat menakutkan. Jom saksikan video di bawah.

Sumber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *