Semua Terpegun Bila Suara Pengantin Sebijik Sama Macam Ziana Zain.Perghh Hebat Betul

Mungkin menjadi persoalan betul ke suara pengantin dalam video ini macam ziana zain? untuk mengetahui samada betul atau tidak marilah kita saksikan video ini.

Mungkin antara penonton video ini adalah peminat penyanyi bernama ziana zain.mesti di dalam pemikiran ada yang terbayang gaya mata ziana yang selalu dibuatnya ketika menyanyi.

Bagi peminat ziana zain mesti merasa teruja apabila ada orang lain yang boleh mengalunkan nyanyian lagu dan suara mirip penyanyi idola mereka.

Walaupun bukan penyanyi sebenar yang menyanyikan lagu beliau tetapi suara yang mirip suara beliau menghilangkan rasa rindu mendengar lagu ziana zain dialunkan.

Bukan senang ingin menyanyikan lagu ziana zain sebab alunan suara mempunyai nada tinggi dan rendah yang bukan semua dapat menyanyikan lagu beliau.

Seronok bila dapat mendengar lagu ziana zain ini, dari dulu walaupun bukan peminat tegar ziana pun pasti tertarik dengar lagu beliau. Selain beliau mempunyai gaya tersendiri menyanyikan lagu agar nampak menarik.

Bagi pengantin ini adalah anugerah dari Allah yang boleh meniru suara seseorang.pasti di dalam hatinya merasa seronok dapat menyanyikan lagu ziana zain.mesti pengantin ini juga peminat ziana zain juga.

Jangan berlengah lagi jom kita saksikan video penuh ini untuk hiburan kita bersama.jom kita saksikan sekarang.

VIDEO :

Opps..cek punya cek rupanya penyanyi merupakan salah seorang bekas protege Ziana Zain daripada program mentor, Ketty Natalie. Patutlah suara pawer!

Kredit foto: Adib SC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *