Sheila Rusly Mengamuk dan belasah Redza Rosli sebab banyak main2 kat set.. Melampau!

apa tak kenal dengan Shila Rosli seorang pelakon pengarah pelawak dan banyak lagi la.

tapi dengar nya baru baru ini kak shila ni dah belasah se orang actor lelaki ni kenapa sampai kena belasah actor ni mesti ada yang tak kena dengan actor ni

actor ni si redza rosli ni kena belasah bukan ape sebab suka main main kat set penggambaran tu yang shila rosli ni marah sangat tu ye la orang dah keluar duit buat filem dia boleh main main pulak mana tak hangin kak shila tu kalau admin pun mesti hangin juga tapi apa apa pun bukan masaalah besar pun just belasah manja je kata orang

untuk mengetahui apa sebenar nya yang terjadi sila tonton seterus nya di video yang telah kami serta kan
segala video yang kami paparkan hanyalah untuk hiburan semata mata jika ada yang tersinggung kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja.

sebarang pertanyaan boleh lah berhubung dengan fan page kami atau follow kami di face book kami

Sila tonton video:

Luahan Anak Sheila Rusly Kepada Janna Nick Sebagai Teman Tapi Mesra?

Keakraban Janna Nick dengan keluarga Shiela Rusly bukanlah sesuatu yang baru tetapi baur-baru ini anak Sheila yang dikenali Uzair Haqimy telah memuat naik gambar di Instagram beliau dan menulis ucapan pada kapsyen gambar tersebut dengan kata-kata yang agak romantis buat Janna sempena hari jadinya serta nampak mereka berdua sungguh secocok.

Sebelum ini pernah juga kedengaran ura-ura mengatakan mereka bercinta tetapi dinafikan oleh Janna sendiri. Walaubagaimanapun ucapan romantis Uzair buat Janna dalam gambar tersebut seolah mengiyakan hubungan istimewa mereka.

Peminat-peminat juga seakan merestui hubungan istimewa mereka serta ramai memuji mereka nampak sangat serasi bersama.

Kalau betul pun mereka bercinta apa salahnya kan? Janna dengan Uzair pun sudah lama berkawan baik. Difahamkan keakraban Janna dengan keluarga Sheila hinggakan pelakon itu mempunyai bilik di kediaman Shiela dan sering bermalam di sana. Haaa, apa lagi Uzair, nanti tunggu lama-lama, diambil orang!

Sumber : hangat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *